BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Camilla mist militair evenement door ziekte

De hertogin van Cornwall heeft zich afgemeld voor een militair evenement, omdat ze buikgriep heeft. Camilla zou donderdagochtend medailles uitreiken aan militairen op de afsluiting van Operation Gritrock, de bijdrage van Engeland aan de internationale campagne om ebola te bestrijden.

Een woordvoerder van Clarence House, de Londense residentie van Camilla's echtgenoot prins Charles, liet aan Britse media weten dat de hertogin zeer teleurgesteld was dat ze moest afzeggen. Camilla zou de bijeenkomst bijwonen omdat zij een erefunctie heeft bij de medische tak van de Britse marine. Admiraal Sir George Zambellas heeft in Portsmouth de honneurs waargenomen voor de hertogin.

Vrijdag staat voor Camilla alweer een nieuwe afspraak gepland. Zij zou voor een goed doel een dag meedraaien met de beurshandelaren in de Londense Docklands. Het is niet bekend of de vrouw van prins Charles voldoende hersteld is om hier haar opwachting te maken.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: