BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Groot deel van de kijkers van Blauw Bloed merkte niets van viering ‘200 jaar Koninkrijk’

40 procent van de kijkers van Blauw Bloed heeft niets meegekregen van de activiteiten rondom de viering van ‘200 jaar Koninkrijk’. Dit blijkt uit een eigen onderzoek van Blauw Bloed via een enquête op de website. Circa 1000 kijkers hebben de vragenlijst ingevuld.

De nagespeelde landing van koning Willem I in Scheveningen is bij de respondenten het meest blijven hangen. Uit de resultaten blijkt dat de kijkers de andere festiviteiten nauwelijks hebben opgemerkt. Het grootste deel van respondenten weet wel dat Ank Bijleveld de voorzitter van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk is. 87 procent van de respondenten vulde het goede antwoord in. Gevraagd naar de associaties die de viering ‘200 jaar Koninkrijk’ heeft opgeroepen geven de respondenten de volgende antwoorden:

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook