BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hertogin Catherine weer aan het werk na zwangerschapsverlof

De hertogin van Cambridge is weer aan het werk gegaan na haar zwangerschapsverlof. Catherine bezocht donderdag het Anna Freud Centre in Londen. Het centrum richt zich op het verbeteren van de geestelijke gezondheid van kinderen. De vrouw van prins William kwam er rond een uur 's middags aan en sprak met de kinderen.

Een foto van de ontmoeting is te zien op het twitteraccount van Kensington Palace. Eerder dit jaar nam Kate al een videoboodschap op waarin ze het publiek opriep de actieweek rond dit thema te steunen. De hertogin van Cambridge is beschermvrouw van het goede doel Place2Be, dat zich ook inzet voor kinderen.

Vrijdag woont Catherine samen met prins William en zijn broer prins Harry de opening van de Rugby World Cup bij in Twickenham.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: