BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hoe heeft u de viering van '200 jaar Koninkrijk' beleefd?

Volgende week zaterdag 26 september wordt in het bijzijn van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix de viering van 200 jaar Koninkrijk afgesloten. Het wordt een feestelijke avond en ook Blauw Bloed is aanwezig bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Maar wij zijn benieuwd wat u nou heeft meegekregen van de viering van 200 jaar Koninkrijk. Wat betekent deze mijlpaal voor u als Blauw Bloed kijker. 

Wij vragen daarom maximaal 3 minuten van uw tijd om onze enquête in te vullen. De resultaten worden meegenomen in onze uitzending. 

Alvast hartelijk dank!

Klik hier om de enquete te starten. 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook