BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Filip en koningin Mathilde brengen kinderen naar school

De kinderen van koning Filip en koningin Mathilde van België hadden dinsdag hun eerste schooldag na de zomervakantie. Koning Filip bracht Elisabeth (13) Gabriël (12) en Eléonore (7) zelf naar het Nederlandstalige Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel.

Prins Emmanuel (9) was er niet bij, hij gaat naar de Eureka school voor kinderen met leerstoornissen zoals dyslexie (leesstoornis) in Kessel Lo. Hij werd gebracht door zijn moeder, koningin Mathilde.

Bekijk hier de foto's