BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Filip en koningin Mathilde naar Limburg

De Belgische koning Filip en koningin Mathilde brengen op donderdag 10 september een bezoek aan de provincie Limburg, zo heeft het Belgische hof woensdag onthuld.

De koning en koningin reizen aan het begin van de dag af naar Hasselt. Ze bezoeken daar de Corda Campus om er te spreken met een aantal startende ondernemers. Daarna gaat het koningspaar door naar Maasmechelen, daar zullen ze het Vakantiehuis Koningin Fabiola bezoeken, dat bestaat inmiddels vijftig jaar.

Na dit laatste bezoek gaan Filip en Mathilde naar Connecterra, dat is de toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Het programma wordt uiteindelijk afgesloten met een ontvangst in het stadhuis van Maasmechelen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: