BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Willem-Alexander bij jubilieum SNV Netherlands Development Organisation

Koning Willem Alexander is dinsdag 6 oktober aanwezig bij het vijftigjarig bestaan van SNV Netherlands Development Organisation in Den Haag.

SNV is een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie gericht op de bestrijding van armoede. Een team van 1500 lokale en internationale professionals verleent in negenendertig van de armste landen ter wereld advies over landbouwontwikkeling, duurzame energie, water en sanitatie.
 
Het jubileum van SNV wordt gevierd met een bijeenkomst in theater Diligentia in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij de geschiedenis van SNV, maar ook vooruitgeblikt naar de toekomst van ontwikkelingsorganisaties.
 
Prins Claus was van 1974 tot 1980 voorzitter van SNV.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: