BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij symposium van Wijzer in geldzaken

Koningin Máxima woont op 6 oktober het jaarlijkse symposium van het platform Wijzer in geldzaken bij. Het evenement wordt gehouden in het Tobacco Theater in Amsterdam.

Het symposium 'De stille macht van financiële veerkracht' gaat over de vraag hoe mensen voldoende financieel veerkrachtig kunnen worden. Aanwezig zijn professionals bij financiële organisaties en maatschappelijke instellingen. Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform. Ze houdt een korte toespraak tijdens het symposium.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en voorlichtings- en consumentenorganisaties werken samen aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: