BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Mary bezoekt hartpatiëntjes

Kroonprinses Mary van Denemarken heeft een aantal hartpatiëntjes de dag van hun leven bezorgd. De vrouw van kroonprins Frederik nam tijdens haar bezoek aan het Aarhus University Hospital de tijd om met een aantal patiënten en hun ouders te praten. Dat schrijft het Deense Billed Bladet.

Na haar uitgebreide bezoek aan het ziekenhuis opende prinses Mary een nieuw gebouw van de Aarhus Academy. Ook daar nam de kroonprinses de tijd. Zo sprak ze met een paar scholieren en nam 'selfies' met hen. De Deense kroonprinses werd toegezongen door een aantal leerlingen van de internationale school, die haar verzekerden dat ze ooit een goede koningin wordt. Als dank blies de kroonprinses de kinderen een kushandje toe.

Zie hier beelden van het bezoek van prinses Mary aan het ziekenhuis.


Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: