BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry brengt verrassingsbezoek

Prins Harry heeft maandag voor een flinke verrassing gezorgd in de plaats Dover. De jongste zoon van prins Charles bracht een bezoek aan de The Duke of York's Royal Military School en daar hadden de 406 studenten geen idee van.

De prins kwam gekleed in een officieel uniform met een helikopter aan op het terrein van de school. De Britse krant The Telegraph schrijft dat de studenten hun ogen niet konden geloven toen de prins ineens hun parade kwam inspecteren.

Prins Harry deelde ook vijf medailles uit aan uitblinkende studenten. Volgens de krant maakte de prins, die zelf in het leger gediend heeft, daarnaast met verschillende medewerkers en studenten een praatje.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: