BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry gespot tijdens Walk of Britain

De Britse prins Harry is donderdag in een Engels dorpje gezien toen hij meeliep met de Walk of Britain. De wandeltocht wordt gelopen door vier Britse en twee Amerikaanse veteranen die 1000 mijl afleggen door heel Engeland.

De tocht wordt georganiseerd door Walking with the Wounded, een goed doel dat opkomt voor de belangen van veteranen die gewond zijn geraakt bij de uitoefening van hun beroep. De reis begon op 22 augustus in Schotland en op 1 november komen de mannen over de eindstreep bij Buckingham Palace. In maart liet de prins al weten deel te nemen aan de wandeling.

Harry werd donderdag gefotografeerd in Church Stretton, een plaats in het Engelse graafschap Shropshire. De foto is op Twitter te zien.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: