BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij jubileum cabaretier Paul van Vliet

Prinses Beatrix heeft maandagavond de tachtigste verjaardag van cabaretier Paul van Vliet gevierd. Ook prinses Laurentien woonde de jubileumavond in Koninklijk Theater Carré bij.

Tijdens de eenmalige voorstelling 'Vandaag of morgen' ter ere van zijn tachtigste verjaardag trad Paul van Vliet op samen met collega-cabaretiers Youp van 't Hek, Herman van Veen, Bert Visscher en Jochem Myjer. De opbrengst van de kaartverkoop gaat, op verzoek van de jubilaris, naar Unicef. Paul van Vliet is sinds 1992 ambassadeur van de kinderrechtenorganisatie.

Prinses Beatrix is sinds 1980 beschermvrouwe van Unicef Nederland, maar kent Paul van Vliet bovendien al lange tijd. De voormalige vorstin studeerde in Leiden met de cabaretier.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: