BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix woont Het Feest van de Nederlandse Dans bij

Prinses Beatrix woont zaterdagavond 3 oktober Het Feest van de Nederlandse Dans bij in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Het Feest maakt deel uit van de 18e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen in Maastricht.

Het festival heeft tot doel om de belangrijkste ontwikkelingen van de Nederlandse danskunst te presenteren aan een breed publiek. Van 2 tot en met 4 oktober worden werken van opkomende choreografen en voorstellingen van gevestigde dansgezelschappen opgevoerd. Van klassiek ballet tot urban dance en van avant-garde tot moderne dans.

Tijdens Het Feest van de Nederlandse Dans delen de vier grote dansgezelschappen van Nederland het podium; Introdans, Het Nationale Ballet, Nederlands Dans Theater 2 en Scapino Ballet Rotterdam. Het Balletorkest verzorgt een deel van de muzikale begeleiding.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: