BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Estelle niet mee op reis

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel zijn volgende maand bijna een week gescheiden van hun dochtertje Estelle. De driejarige prinses gaat niet mee naar Colombia en Peru, liet een woordvoerder van het hof weten aan het Zweedse tijdschrift SvenskDam.

Prinses Estelle, die eerder wel met haar ouders meeging op buitenlandse reizen, blijft dit keer met een nanny op Haga Slott. Prinses Victoria, die in verwachting is van haar tweede kindje, en prins Daniel brengen van 18 tot en met 23 oktober een bezoek aan Colombia en Peru. De kroonprinses en haar man krijgen gezelschap van Anna Johansson, de Zweedse minister van Infrastructuur. Doel van de reis is het versterken van de banden tussen Zweden, Colombia en Peru.

Over het programma is nog steeds niet veel bekend. Het Zweedse hof zei vorige maand al binnen een paar weken met meer details te komen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: