BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Laurentien bij aftrap Week Alfabetisering

Prinses Laurentien is maandag bij de opening van de Week van de Alfabetisering. De aftrap voor de themaweek van de Stichting Lezen & Schrijven is op het Binnenhof in Den Haag. De prinses is erevoorzitter van de stichting, die in 2004 op haar initiatief werd opgericht.

Tijdens de jaarlijkse Week van de Alfabetisering, die loopt tot en met 13 september, zijn er duizenden activiteiten in Nederland die de aandacht vestigen op het probleem van laaggeletterdheid. Dit jaar lanceert de Stichting Lezen & Schrijven ook een computerspel met Dolfje Weerwolfje dat kinderen in het basisonderwijs op een leuke manier moet stimuleren om aandacht te besteden aan taal.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: