BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Prinses Sofia draagt liefdesarmband'

Het pasgetrouwde koppel prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden is nog steeds dolverliefd. Althans, dat denkt de Zweedse site 'Expressen'. Sofia draagt namelijk geregeld in het openbaar een armband met bedeltjes waarop 'CP hartje S' staat.

Voor het prinselijk huwelijk in juni van dit jaar kreeg de prinses een Rolex-horloge van haar man. Dat cadeau draagt ze geregeld in het openbaar.

Dat is niet het enige sieraad dat de prinses graag draagt. Sinds de trouwerij is Sofia al een aantal keer gezien met de nieuwe zilverkleurige armband met het hartje en de initialen. Of dat sieraad ook een geschenk was van haar echtgenoot, is niet bekend. De website 'Expressen' plaatste een aantal foto's van de armband.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: