BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De koninklijke kinderen: afschermen of in de publiciteit?

Veel koninklijke families lijken het geen probleem te vinden om de kinderen af en toe eens in de openbaarheid te laten optreden.

In Zweden gaat prinses Estelle met plezier mee naar officiële plechtigheden en prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen heeft al eens in een televisieprogramma opgetreden. Ook de Belgische prinses Elisabeth heeft ervaring met publieke optredens. Ze heeft al regelmatig in het openbaar gesproken. Voor de Nederlandse prinsesjes ziet het leven er iets anders uit.

Amalia, Alexia en Ariane worden beschermd opgevoed en zijn weinig in de publiciteit. In de afgelopen uitzending van Blauw Bloed vergelijkt opvoeddeskundige Bamber Delver de verschillende koninklijke kinderen met elkaar. Hij vindt het niet meer van deze tijd om de prinsesjes zo afgeschermd op te voeden. Blauw Bloed is benieuwd naar uw mening: Bent u het eens of oneens met de volgende stelling?

Het koningspaar voedt de prinsesjes te beschermd op. Ik zou de kinderen graag vaker in de openbaarheid zien.

N.B.
Het is helaas niet meer mogelijk om te stemmen op deze poll.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: