BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een oproep: foto met verhaal

Blauw Bloed is op zoek naar foto's met een verhaal. Wij zoeken mensen die eens een royal fotografeerden en hierover iets bijzonders kunnen vertellen.

Misschien maakte u eens een foto van prinses Beatrix en zei ze iets tegen u, of ging u zelf met een lid van het koninklijk huis op de foto na een ontmoeting. We horen graag wat voor u de zelfgemaakte foto zo speciaal maakt. De mooiste verhalen krijgen een plekje in de komende uitzendingen.

Als u mee wilt doen willen wij u vragen om uw naam, telefoonnummer, de foto en het verhaal op te sturen naar [email protected].

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook