BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een prachtige vakantie voor gezin koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander heeft met zijn gezin een heel boeiende en prachtige herfstvakantie beleefd in China. Dat vertelde hij woensdagmiddag tijdens een gesprek met de pers op de voorlaatste dag van het staatsbezoek.

Er was in China genoten van natuur en cultuur aldus de koning, die het voorbeeld van zijn moeder koningin Beatrix volgde die in het verleden ook een aantal extra dagen vastknoopte aan een staatsbezoek om een land ook buiten het officiële programma om te leren kennen.

Het was mooi geweest om China samen te ontdekken, waarbij ook Willem-Alexander veel nieuws had gezien. Het land is immens groot en kent vele gezichten. Er was volgens de koning dan ook niet één China.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: