BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning maakt foto's van fotografen

Koning Filip en koningin Mathilde hebben dinsdagmiddag in het Koninklijk Paleis in Brussel een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van de Belgische media. Zowel journalisten van radio en televisie als van kranten en online diensten waren daarvoor uitgenodigd.

Koning Filip draaide tijdens de bijeenkomst de rollen eens om en maakte zelf opnamen van de bezoekers. Hij was, zo blijkt uit foto's die het paleis zelf op Facebook plaatste, ook niet bang het resultaat aan de fotografen en journalisten te laten zien.

Bij het treffen maakte het koningspaar een rondje langs de bezoekers die anders vaak achter een hek of lint hun verrichtingen volgen. De koning had overigens vorig jaar ook al de pers uitgenodigd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: