BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij symposium Wijzer in geldzaken

Koningin Màxima was dinsdagmiddag in Amsterdam. Daar heeft de koningin in het Tobacco Theater het jaarlijkse symposium van het platform Wijzer in geldzaken bijgewoond.

Koningin Màxima bracht niet alleen een bezoek aan het symposium, ze gaf er als erevoorzitter van het platform ook een toespraak. Dat deed de koningin voor professionals bij financiële organisaties en maatschappelijke instellingen.

Het thema van het symposium is dit jaar 'De stille macht van financiële veerkracht'. Er wordt gesproken over hoe de vraag hoe 'consumenten voldoende financieel veerkrachtig kunnen worden', aldus de RVD eerder. Niet alleen de koningin gaf een toespraak, ook president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank en burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam namen het woord.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën waarin mensen uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, en voorlichtings- en consumentenorganisaties samenwerken om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: