BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe portretfoto's van de Koninklijke familie

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft de website van het Koninklijk Huis vernieuwd. De website biedt nieuws en achtergrond informatie over de koninklijke familie én vele nieuwe portretfoto's!

Naast portretten van het koningspaar en prinses Beatrix zijn er ook nieuwe foto's verschenen van vele andere leden van de koninklijke familie, waaronder prins Constantijn en prinses Laurentien, prinses Mabel, prinses Irene en het gezin van prinses Margriet.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: