BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Officiële foto's van doop prins Nicolas

Het Zweedse hof heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de doop van prins Nicolas.

Prins Nicolas is zondag 11 oktober 2015 gedoopt in de paleiskapel van Drottningholm. Hij is het tweede kind van prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill. In 2014 kreeg het paar al een dochter, prinses Leonore.

Dinsdagavond plaatste prinses Madeleine zelf een foto van haar gezin op Facebook. Zij heeft op Facebook laten weten heel 'blij en dankbaar' te zijn voor de doop van haar zoon Nicolas. "Leonore heeft veel plezier gehad en voor Nicolas was het allemaal wat overweldigend", schrijft Madeleine.

Op de officiële foto's staan met het gezin van prinses Madeleine; koning Carl Gustav, koningin Silvia en kroonprinses Victoria. Ook de peetouders van Nicolas staan op de foto's; prins Carl Philip, Christophers halfzus Natasha Abensperg un Traun en echtgenoot Henry d'Albo, Madeleine's neef Gustaf Magnuson, haar vriendin Katarina von Horn en de vriend van Chris Marco Wajselfisz.

Bekijk hier de foto's van de doopdienst van prins Nicolas.

Bron: kungahuset.se / ANP