BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: Een hoed voor koningin Máxima

Koningin Máxima is dol op hoeden, van klein tot groot. Ontwerpster Evelien Gentis heeft meerdere malen hoeden voor onze koningin ontworpen. Blauw Bloed ging langs bij Evelien Gentis en zag in haar nieuwe collectie vele geschikte modellen voor de koningin. Onze vraag aan u: Welk ontwerp zou u koningin Máxima willen zien dragen in de toekomst?

In de uitzending van Blauw Bloed praat Evelien Gentis ons bij over de laatste modetrends op het gebied van hoeden. Ze vertelt welke kleuren en modellen deze herfst en winter gedragen moeten worden. De nieuwe collectie van Evelien Gentis zit vol passende modellen voor koningin Máxima.

Welke van deze ontwerpen zou u koningin Máxima willen zien dragen?

N.B.
Het is helaas niet meer mogelijk om te stemmen op deze poll.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: