BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George mag niet op de motor van Catherine

Als het aan Catherine ligt stapt haar zoon prins George niet op een motor als hij later groot is. Georges vader prins William rijdt geregeld een rondje op een van zijn motoren, tot ongenoegen van zijn echtgenote. Catherine is doodsbang als William op pad gaat met zijn Ducati, vertelde ze het publiek in het Schotse Dundee.

"Hij rijdt er nog steeds op", antwoordde Kate volgens The Telegraph op de vraag van een van de toeschouwers of William zijn Ducati nog steeds heeft. "Ik ben altijd bang als hij eropuit gaat. Ik hoop dat het me lukt George eraf te houden."

William en Catherine brachten vrijdag een bezoek aan Dundee, waar veel mensen op de been waren voor het stel. De hertog en hertogin van Cambridge, die in Schotland bekendstaan als graaf en gravin van Strathearn, woonden de hele dag verschillende activiteiten bij die zijn toegespitst op het welzijn van jongeren.

Dundee is William en Kate niet onbekend, toen de twee aan St Andrews studeerden, bezochten ze de stad geregeld. "Ik heb heel goede herinneringen aan de bezoeken die ik als student aan Dundee bracht", vertelde Kate aan de toeschouwers. Tijdens hun bezoek aan Schotland gingen de hertog en hertogin van Cambridge ook langs bij St Andrews.

Bron: ANP