BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry ontmoet opnieuw Michelle Obama

Prins Harry heeft volgende week opnieuw een ontmoeting met Michelle Obama. De prins ontmoette de first lady van de Verenigde Staten eerder dit jaar in juni toen hij haar op de thee ontving op Kensington Palace in Londen.

Prins Harry bezoekt woensdag 28 oktober Virginia en Washington tijdens een reis die in het teken staat van de Invictus Games 2016, de spelen voor gewonde militairen die volgend voorjaar in Orlando worden gehouden.

Kensington Palace kondigde donderdag aan op Twitter dat de prins op de militaire basis Fort Belvoir in Virginia samen met Michelle Obama en Jill Biden, de echtgenote van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden, ontmoetingen heeft met militairen die daar revalideren.

In de residentie van de Britse ambassadeur in Washington schuift Harry aan bij de stafvergadering van de Invictus Games en woont hij een receptie bij.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: