BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij Festival Nederlandse Dansdagen

Prinses Beatrix gaat zaterdagavond naar het Het Feest van de Nederlandse Dans. Dat vindt plaats in Theater aan het Vrijthof in Maastricht, zo valt te lezen in de openbare agenda op de website van het Koninklijk Huis.

Het feest is onderdeel van de achttiende editie van Festival de Nederlandse Dansdagen in Maastricht. Dit festival heeft als doel om de belangrijkste ontwikkelingen van de Nederlandse danskunst te presenteren aan een breed publiek. Van 2 tot en met 4 oktober worden werken van opkomende choreografen en voorstellingen van gevestigde dansgezelschappen opgevoerd.

Prinses Beatrix heeft maandag ook weer een afspraak in haar agenda staan. Ze reist daarvoor af naar Amerika. Beatrix opent maandagavond namelijk de tentoonstelling Class Distinctions: Dutch Painting in the Age of Rembrandt and Vermeer in het Museum of Fine Arts in Boston.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: