BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Royals vergaderen over Paralympische Spelen

Prinses Margriet was vandaag in Luxemburg voor een vergadering van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Ook de Zweedse kroonprinses Victoria, prins Albert van Monaco en groothertogin Maria Teresa van Luxemburg woonden de bijeenkomst op het Groothertogelijk Paleis bij.

Tijdens de vergadering werd vooruitgeblikt op de aankomende Paralympische Spelen volgend jaar in Rio de Janeiro. De bijzondere bijeenkomsten van het erebestuur worden om de twee jaar gehouden. In 2013 was de vergadering in het Koninklijk Paleis in Brussel met prinses Astrid als gastvrouw. Prinses Margriet, die sinds 2005 lid is van het bestuur, ontving haar medebestuursleden in 2011 op Het Loo.

Bron: ANP