BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zieke prins Laurent mist reünie

Tijdens een reünie voor oud-leerlingen bij het eeuwfeest van de school werd de stoel van prins Laurent onbezet gelaten. "We laten de stoel staan waar Laurent normaal zou plaatsnemen. Een lege plek, dus, maar zo is hij er ook nog bij”, verklaarde Gerrit De Caluwé aan Het Nieuwsblad.

De broer van koning Filip had zich vanwege ziekte moeten afmelden. Laurent was drie jaar lang leerling op de school en was gevraagd de 'olympische vlam' te ontsteken bij een veldloop voor de huidige scholieren.

Prins Laurent heeft al een week last van een flinke verkoudheid. Afgelopen weekeinde moest hij afzeggen bij het filmfestival van Film Fest Gent en bij een liefdadigheidsevenement in Brussel. De prins heeft voorlopig geen andere openbare optredens.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: