BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert en Charlène lopen mee voor klimaattop

Prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlène hebben zondag meegelopen tijdens een mars in Monaco om aandacht te vragen voor het klimaat. Dat deden de twee in aanloop naar de klimaattop die maandag in Parijs begint.

Op de officiële Facebook-pagina van het Prinsdom Monaco staan foto's van de twee. Prins Albert en prinses Charlène waren niet alleen gekomen. Ze hadden hun tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, meegenomen. De kinderen zaten in een kinderwagen en werden voortgeduwd door hun ouders.

Met de mars liepen heel wat belangstellenden mee. Overal ter wereld vinden demonstraties plaats voor het klimaat. Ook in Amsterdam komen zondag mensen bijeen.

Bron: ANP

Dimanche 29 Novembre 2015 Le Couple Princier et leurs enfants marchent pour défendre le climat A la veille de la COP...

Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on zondag 29 november 2015

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: