BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een bijzonder weerzien voor prins Harry

Prins Harry heeft donderdag een bijzondere ontmoeting in Lesotho. De Britse prins gaat weer langs bij zijn vriend Mutsu Potsane. Dat maakte Kensington Palace bekend.

Prins Harry leerde Mutsu in 2004 kennen als vierjarig jongetje toen hij een weeshuis bezocht in het Afrikaanse koninkrijk. Mutsu was kwetsbaar en had veel zorg en aandacht nodig. Naar aanleiding van het bezoek aan Lesotho besloot prins Harry de liefdadigheidsinstelling Sentebale op te richten, die kinderen in het Afrikaanse landje helpt.

Mutsu en Harry ontwikkelden een bijzondere band. Volgens Kensington Palace zijn de twee goede vrienden en schrijft Mutsu de Britse prins geregeld om hem te laten weten hoe hij het maakt. Mutsu krijgt nog steeds hulp via Sentebale. Vorig jaar zagen de twee elkaar weer toen prins Harry in Lesotho was en ook dit keer staat een bezoekje gepland.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: