BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Estelle wil liever een hamster dan een broertje of zusje

Het Zweedse prinsesje Estelle zou liever een hamster willen dan een broertje of zusje. Daarover grapte kroonprinses Victoria woensdag tijdens een bezoek aan Värmland.

“Ze wil heel graag een hamster”, antwoordde Victoria op de vraag of Estelle (3) een voorkeur heeft voor een broer of zus. “Dit wordt een krantenkop”, lachte Daniel. “Ik maak maar een grapje”, zei Victoria vervolgens snel.

Tijdens het bezoek ging de kroonprinses ook in op de geruchten dat ze in verwachting is van een tweeling. “Dat lijkt misschien zo, maar dat zou voor ons een enorme verrassing zijn.” Het tweede kindje van Victoria en Daniel moet in maart geboren worden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: