BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jaime: 'Geslacht baby maakt niet uit'

Het maakt prinses Viktória en prins Jaime niet uit welk geslacht hun tweede kind heeft. Dat heeft het prinselijk paar laten weten na de bekendmaking van Viktória's zwangerschap. Er is op dat vlak absoluut geen voorkeur. "Gelukkig kunnen we de natuur niet beïnvloeden wat betreft het geslacht", aldus de prins en prinses. De enige wens die het paar heeft, is dat het kindje gezond is.

Maandag werd verondersteld dat Jaime en Viktória een voorkeur zouden hebben voor een jongen, omdat daarmee ook de koninklijke familie Bourbon-Parma een stamhouder zou krijgen. Naast Jaime hebben zijn broer Carlos en zussen Carolina en Margarita allemaal dochters. De veronderstelling is echter onjuist, zo benadrukt het prinselijk paar.

Jaime en Viktória trouwden in 2013 en kregen in februari vorig jaar hun eerste dochter, prinses Zita.

Maandag vertelde de prinses aan Blauw Bloed dat zij zwanger is. Zie hieronder een stukje van het interview. Komende zaterdag meer over prinses Viktória in Blauw Bloed!

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: