BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning beëdigt staatssecretarissen na Brussel

Koning Willem-Alexander zal dinsdagavond om 19.00 uur de twee nieuwe staatssecretarissen op Economische Zaken en op Infrastructuur en Milieu beëdigen. De koning ontvangt Martijn van Dam en Sharon Dijksma op Paleis Noordeinde in Den Haag, zo heeft de RVD bekendgemaakt. Koning Willem-Alexander zal dinsdag nog de twee nieuwe staatssecretarissen beëdigen op Economische Zaken en op Infrastructuur en Milieu. Dat bevestigden bronnen in Den Haag.

Willem-Alexander is op de dag in Brussel. Daar bezoekt hij het Europees Parlement, de Europese Raad en de Europese Commissie. Aanvankelijk zou koningin Máxima meegaan naar Brussel. Maandag werd bekend dat ze thuis blijft omdat ze nog herstelt van een nierbekkenontsteking.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: