BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning ontmoet leden Eerste Kamer

Koning Willem-Alexander ontvangt dinsdagmiddag op Paleis Noordeinde de leden van de Eerste Kamer. Koningin Máxima neemt deel aan de gesprekken met de volksvertegenwoordigers. Vorig jaar ontving de koning de leden van de Tweede Kamer.

Daarnaast heropent koning Willem-Alexander dinsdagmiddag De Resident in Den Haag. Hierin zijn het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gehuisvest.

De koning krijgt na de opening een rondleiding. Deze begint bij het Petit Café De Resident, waar mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding werken. Vervolgens bezoekt koning Willem-Alexander een aantal afdelingen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: