BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij slotbijeenkomst Kracht on Tour

Koningin Máxima is vrijdag 27 november aanwezig bij de slotbijeenkomst van Kracht on Tour in de Fokker Terminal in Den Haag.

Kracht on Tour is een stimuleringsprogramma dat zich richt op vrouwen die financieel kwetsbaar zijn, omdat ze geen werk hebben of weinig uren werken. In de afgelopen twee jaar zijn vrouwen geïnspireerd om door middel van workshops, discussies en rolmodellen hun eigen talenten te ontdekken en te verzilveren.

Tijdens de slotbijeenkomst op 27 november presenteert minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de resultaten van twee jaar Kracht on Tour. Bezoekers kunnen in verschillende paviljoens kennismaken met de initiatieven per regio en deelnemen aan workshops.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: