BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Noorse koning met kleinkinderen naar voetbalwedstrijd

De Noorse koning Harald is donderdagavond in het Ullevaalstadion in de Noorse hoofdstad Oslo. Daar woont de koning de play-offwedstrijd bij voor het Europees Kampioenschap voetbal 2016.

De koning is niet alleen naar de wedstrijd van het Noorse team tegen Hongarije gekomen. Zijn zoon kroonprins Haakon en diens vrouw kroonprinses Mette-Marit zijn er ook. En voor de gelegenheid heeft het kroonprinselijk paar ook hun twee kinderen: prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus meegenomen.

Op de officiële Facebookpagina van het Noorse koningshuis staat een foto van de prinses en de prins. De twee zijn allebei uitgedost in kleding van de groep. "Klaar voor de wedstrijd in het Ullevaalstadion", staat er bij het plaatje.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: