BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Viktória is zwanger

Prinses Viktória en prins Jaime verwachten een tweede kindje! Blauw Bloed sprak de prinses tijdens haar bezoek aan basisschool de Paperclip Krimpen aan den IJssel waar zij knuffels uitdeelde in haar rol als beschermvrouwe van Save the Children. Hier vertelde zij ons dat zij opnieuw zwanger is.

Prins Jaime is het derde kind van prinses Irene en Carel Hugo Bourbon-Parma. Op 5 oktober 2013 trouwde hij met Viktória. Op 21 februari 2014 werd hun eerste kind geboren, dochter Zita Clara.

Wij feliciteren prins Jaime en zijn vrouw prinses Viktória!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: