BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaans koningspaar bij uitreiking awards

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia waren donderdag aanwezig bij de uitreiking van de Nationale Innovatie en Design Prijzen 2015. De prijsuitreiking vond plaats in het Cervantes Theater in Malaga, in het zuiden van Spanje.

Koning Felipe hield ook een toespraak. "We hebben innovaties op dit moment hard nodig om te reageren op de uitdagingen waar we vandaag de dag en in de toekomst mee te maken krijgen", aldus de koning. Er werden awards uitgereikt in verschillende categorieën.

De Nationale Innovatie en Design Prijzen, die worden georganiseerd door het minsiterie van Economische Zaken en Concurrentie, worden gezien als een van de grootste prijzen in Spanje voor bedrijven en professionals die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor innovatie en design.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: