BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert heeft nog geen cadeau voor tweeling

Prins Albert van Monaco heeft nog geen cadeau voor zijn tweeling Jacques en Gabriella, die volgende week één jaar wordt. “Ik heb wel een paar dingen in gedachten”, zei Albert tegen People.

“Ik ben er nog niet uit of ik ze iets zinvols geef, iets wat ze bij zal blijven voor de komende jaren, of gewoon speelgoed”, zegt Albert. Waarschijnlijk gaat hij helemaal niet kiezen, verklapt de vorst. “Ik zou allebei kunnen doen.”

Jacques en Gabriella zijn op 10 december jarig. De geboorte van de tweeling werd vorig jaar groots gevierd in Monaco, maar de eerste verjaardag wordt volgens Albert een veel minder uitbundig feest. “De verjaardagen worden meer privé.”

De eerste verjaardag van zijn kinderen heeft Albert vrij gehouden. “Misschien bezoeken we een school met de kinderen, maar dat is ’s ochtends. De rest van de dag is het tijd voor het gezin.”

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: