BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Cadeautjes en knuffels van Charlène en Albert

De kerstman had er vandaag even twee extra hulpjes bij. Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben in het prinselijk paleis cadeautjes uitgedeeld.

De kinderen kregen naast presentjes ook knuffels van Albert en Charlène. Het uitdelen van de cadeautjes door de royals is een jaarlijkse traditie die al jarenlang bestaat. Prinses Grace begon de traditie in 1956.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: