BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine druk met kerstinkopen

Catherine, hertogin van Cambridge, heeft het al druk met de kerstdagen. De vrouw van de Britse prins William deed vrijdag kerstinkopen in Londen, schrijft Hello Magazine maandag.

Kate werd gespot bij warenhuis Peter Jones in Chelsea. De hertogin verliet de populaire winkel met een tas en tafelkleed van pvc.

Volgens Hello Magazine krijgen William en Kate ook dit jaar bezoek van Catherines ouders, broer en zus. De hertog en hertogin zouden met andere leden van de Britse koninklijke familie naar de kerk gaan, waarna ze het traditionele kerstfeest van koningin Elizabeth op Sandringham overslaan en thuis op Anmer Hall een intiem feestje geven.

William vertelde onlangs dat hij uitkijkt naar Kerstmis met zijn gezin. “Het is mooi als ik op kerstavond nog aan slapen toekom. En dan zijn er nu twee kinderen. De oudste is zich ineens bewust van kerst, dat kan nog een uitdaging vormen.”

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: