BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charlotte draagt jurkje van slechts 21 pond

Prinses Charlotte heeft op de twee foto's die afgelopen weekend van haar werden onthuld een jurkje aan van slechts 21 Britse pond (bijna 30 euro). Dat heeft Hello! Magazine ontdekt.

Volgens het blad staat haar moeder Catherine er bekend om dure en luxe merken te combineren met meer betaalbare kleding. Dus dat ze voor haar half jaar oude dochtertje een jurkje heeft uitgezocht van nog geen 30 euro komt volgens Hello! dan ook niet als een verrassing.

Na aardig wat zoekwerk is het blad erachter gekomen dat het bloemenjurkje van het Spaanse merk M&H is. Het zou dan ook kunnen dat de Spaanse nanny van prins George en zijn jongere zusje het heeft gekocht toen ze in haar thuisland was. Dat deed oppas Maria Teresa Turrion Borrallo namelijk al eerder.

Op de website van het Spaanse merk staan verschillende foto's van prinses Charlotte in het jurkje. Eigenaresse Margarita Pato vertelt dat veel van haar klanten uit Londen komen. "Veel mensen vragen mij waarom ik er geen winkel open, want veel van mijn kleding wordt gedragen door kinderen in Londen." Pato legt uit dat veel van haar kleding met de hand wordt gemaakt en dat ze nooit grote partijen maakt.

Kensington Palace onthulde de foto's, die door de hertogin van Cambridge zelf zijn gemaakt in hun huis in Norfolk, zondag. Prinses Charlotte werd op 2 mei geboren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: