BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Elizabeth met haar familie naar de kerk

Koningin Elizabeth had vrijdag over belangstelling niet te klagen toen ze met haar familie voor de kerkdienst naar de St Magdalena kerk ging op haar landgoed Sandringham. Meer dan duizend belangstellenden hadden zich daar ondanks de regen verzameld om een glimp op te vangen van de koninklijke familie.

Elizabeth, gekleed in een vuurrode rode jas, werd vergezeld door haar kinderen en kleinkinderen, inclusief prins William en zijn echtgenote Catherine. Die hadden wijselijk hun eigen kleintjes prins George en prinses Charlotte niet meegenomen, al had een aantal nieuwsgierigen daar wel stiekem op gehoopt.

Na de kerkdienst was het tijd voor de lunch, waarna het personeel op Sandringham voor de rest van de dag vrijkreeg en de 'royals' zich voor het avondeten zelf moeten bedienen.

Bron: ANP