BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Felicitaties voor koningin Silvia

De Zweedse bevolking kan woensdag koningin Silvia op Facebook feliciteren met haar 72e verjaardag. Dat kan ook via het speciale felicitatieregister op de website van het Zweedse koningshuis, zo liet het hof weten. De verjaardag van de koningin wordt ook gemarkeerd met saluutschoten en met het uithangen van de vlag.

De koningin is woensdagavond in de slotkerk van de koninklijke residentie Drottningholm Slott voor een feestelijk concert, dat wordt verzorgd door het Drottnigholms Slottsteater, het operahuis dat het paleis als thuisbasis heeft. De jarige wordt vergezeld door koning Carl Gustaf, kroonprinses Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip en prinses Sofia.

Jongste dochter prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill zijn in Londen, waar zij de kerstdagen met hun kinderen prinses Leonore en prins Nicolas naar verluidt doorbrengen bij de familie van Chris.

Klik hier om de koningin te feliciteren!

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: