BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto Spaanse prinsesjes op kerstkaart Felipe

Op de website van de Spaanse koninklijke familie zijn donderdag twee kerstkaarten geplaatst: de kaart van het gezin van koning Felipe en een kaart van Juan Carlos en Sofia.

Op de kaart van koning Felipe en koningin Letizia staat een foto van prinsessen Leonor en Sofia. Met de hand ondertekenden zij de kaart waarop de tekst staat: 'Iedere dag is er reden tot hoop en harmonie in onze harten. Dat de idealen van Kerstmis dit pad voor altijd mogen verlichten.'

Traditiegetrouw stond er op de voorkant van de kaart van Juan Carlos en Sofia een schilderij. Dit jaar hebben zij gekozen voor 'De geboorte van Jezus' door Bernadino Luini.

Klik hier om de kerstgroeten te bekijken.

Foto: Casa Real