BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: een koninklijk jaaroverzicht

Een huwelijk, twee geboortes, drie doopplechtigheden en diverse buitenlandse bezoeken: 2015 was een jaar vol koninklijke hoogtepunten. Nog net voor het einde van het jaar heeft Blauw Bloed voor u de hoogtepunten op een rijtje gezet in een fotoalbum.

Het was een jaar vol liefde, zeker in Zweden. Prins Carl Philip trouwde zijn Sofia, waarna het paar de zwangerschap van Sofia aankondigde. Eerder al werd de zwangerschap van kroonprinses Victoria bekend gemaakt én werd prins Nicolas, het zoontje van prinses Madeleine, geboren.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten het afgelopen jaar Denemarken, Canada, China én natuurlijk New York waar de koning als eerste Nederlandse staatshoofd sprak tijdens de vergadering van de Verenigde Naties. Geniet van een album vol koninklijke hoogtepunten! Bekijk hier de foto's

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: