BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kerstgroet van de Belgische royals

Het Belgische koningspaar heeft vrijdagmiddag via sociale media een kerstgroet verstuurd waarin in vier talen iedereen een 'Zalig kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!' wordt toegewenst.

Koning Filip en koningin Mathilde doen de wensen vergezeld gaan van een familiefoto die eerder dit jaar in de paleistuin is gemaakt, en waarop het koninklijk gezin de fotograaf Christian Lambiotte vrolijk toelacht.

De Belgische koninklijke familie is niet de enige die vrijdag voor kerst heeft gebruikt voor het verspreiden van de beste wensen. Het Zweedse kroonprinselijk paar deed dat eerder op de dag ook, evenals de Britse prins William.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: