BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Knusse foto op kerstkaart Charles en Camilla

Charles en Camilla hebben een knusse foto gekozen voor hun kerstkaart. De Britse prins en zijn echtgenote pakken elkaar stevig vast op het kiekje. Clarence House deelde de kerstkaart van Charles en Camilla donderdag via Twitter.

Volgens Britse media is de foto genomen in Schotland, waar Charles en Camilla deze zomer vakantie vierden. Charles draagt een wit overhemd met stropdas, Camilla koos voor meer laagjes en draagt een blouse, trui, jas en shawltje.

Ook dit jaar staat een simpele boodschap op de kerstkaart van Charles. “We wensen u een heel gelukkig Kerstmis en nieuwjaar”, luidt de tekst op de witte kaart.

De Britse koninklijke familie verkeert al een tijdje in kerstsferen. Zo kwam vrijwel de hele familie woensdag bijeen op Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth.

Bron: Clarence House / ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: