BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Rania deelt familiefoto

Koningin Rania van Jordanië deelde maandag via Twitter een nieuwe foto van haar gezin. Bij de foto schreef zij: 'Met nog 10 dagen tot het einde van het jaar, deel ik vol vreugde onze familiefoto voor 2016.'

Koningin Rania is de vrouw van koning Abdullah van Jordanië. Het paar trouwde in 1993 en heeft vier kinderen: kroonprins Hussein (21), prinses Iman (19), prinses Salma (15) en prins Hashem (10).

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: